+KOTE & Staden: LA

by KOTE in


+KOTE og 50% av podcasten Staden møttes i november i fjor hos Dattera til Hagen til en paneldebatt om Los Angeles.

Tekst: Tina Lam

Bilde: Bengt Magnus S. Carlson og Magnus Forsberg

fra venstre: Dan Hallemar, Astrid Humerfelt, Joakim Skajaa og Bengt Magnus S. Carlson (foto: Magnus Forsberg)

fra venstre: Dan Hallemar, Astrid Humerfelt, Joakim Skajaa og Bengt Magnus S. Carlson (foto: Magnus Forsberg)

Hva er det med byen LA som stadig forlokker og fascinerer oss? Dens unike og mystiske karakter har vært en av grunnene til at den gjør seg godt både i litteraturen, i musikken og på skjermen. I paneldebatten ble det blant annet snakket om suburban sprawl og bilisme. Paneldeltakerne bestod av Dan Hallemar fra podkasten Staden, arkitekt Joakim Skajaa og Astrid Humerfelt fra kontoret MAD. Vår egen Bengt Magnus S. Carlson var ordstyrer. Under kan du høre hvordan det gikk.