+KOTE søker redaktører til jubileumsutgaven for 2019

by KOTE in


Neste papirutgave av +KOTE blir et jubileumsnummer og vi trenger et solid team som kan være med å lage denne utgaven. Vi søker derfor etter en papir-redaktør, en grafisk designer og andre engasjerte sjeler som ønsker å bidra. Er du den vi ser etter?

Foto: Einar Elton. Redaksjonsteamet bak +KOTE #4

Foto: Einar Elton. Redaksjonsteamet bak +KOTE #4

Kort om +KOTE. Vi er et uavhengig tidsskrift drevet frivillig av studenter og nyutdannede. Formidling av kunnskap om våre fysiske omgivelser, meningsytringer, fag og debatt står sentralt. Vi ønsker å belyse omgivelsene våre på en nyansert måte med bidragsytere fra ulike fagfelt, profesjoner og institusjoner. Det tverrfaglige kommer til uttrykk gjennom artiklene vi publiserer. +KOTE er tredelt, med en nettutgave, papirutgave og nå +KOTE-Langs som tar for seg arrangementer.

Hvem ser vi etter? Du som er student eller nyutdannet, og som er engasjert i debatten om våre omgivelser, initiativrik og ser nytten i å samarbeide på tvers av eget fagfelt. Det er en fordel om du har hatt erfaring med magasin produksjon før, men aller viktigst er at du er selvgående og interessert i å være redaktør for +KOTE #10.

Papir-redaktør, hva gjør de? Stillingen som papir-redaktør for jubileumsutgaven innebærer å hente inn artikler fra ulike bidragsytere, redigere og sette sammen et godt utvalg av tekster. Temaet for magasinet er ikke bestemt, og her har papir-redaktørene mulighet til å sette sitt personlige særpreg på utgivelsen.

Dette er en unik sjanse til å være på noe helt unikt i diskursen om våre fysiske omgivelser. +KOTE befinner seg i krysspunktet mellom stedsutvikling, landskap og arkitektur. Er du den vi ser etter og har du lyst til å sette ditt personlige preg på +KOTE  #10?  Send søknad til post@magasinetkote.no

  

Vi ser etter:

1 papir-redaktør

1 grafisk designer

og andre interesserte i å bidra til magasinet

Søknadsfrist: 01 november  2018

Send søknad til post@magasinetkote.no