Vil du bli nettredaktør i KOTE?

by Erlend Hanssen Sjåvik


Vil du være med å skape debatt rundt offentlig rom, arkitektur, byutvikling og landskap?

KOTE trenger nye medarbeidere og søker engasjerte studenter eller nyutdannede til å bli nettredaktør eller en del av nettredaksjonen for nettsiden vår. Hos oss vil du få faglig påfyll og bli en del av et tett og engasjerende miljø bestående av studenter og nyutdannede arkitekter, landskapsarkitekter, planleggere fra AHO (Oslo), NMBU (Ås) og BAS (Bergen) og NTNU (Trondheim). KOTE er det eneste studentmiljøet som har redaksjonsmedlemmer på tvers av utdanningsinstitusjonene i Norge.

Magasinet KOTE er et uavhengig tidsskrift drevet av studenter og nyutdannede. KOTE er til for mengingsyttring, fag, debatt og formidling av kunnskap om våre fysiske omgivelser, Vi ønsker å belyse omgivelsene våre på en nyansert måte med bidragsytere fra ulike fagfelt, profesjoner og institusjoner.

Stillingsbeskrivelse:

Stillingen er et halvtårs engasjement som utlyses i slutten av hvert semester. Som nettredaktør samarbeider du med en medredaktør og en redaksjon på 2-3 redaksjonsmedlemmer. Arbeidet vil går med på å skrive, finne eksterne skribenter og andre bidragsytere, samt lese korrektur og kommentarer på bidrag som kommer inn. Det vil også være mulig å bli med på workshops og korrekturlesing i arbeidet med papirutgaven som kommer ut to ganger i året.

Nettredaksjonen består i dag av medlemmer fra AHO (Oslo), NMBU (Ås) og en visuell avdeling på BAS (Bergen). Redaksjonsmøtene er annenhver uke og har til nå vært både i Oslo og i Ås. Du må også opprettholde kontakt med vår visuelle avdeling på BAS i Bergen.

Det er en ulønnet stilling med forventet tidsbruk på mellom 2-5 timer i uka, avhengig av tidligere erfaring med redaksjonelt arbeid, eget engasjement og dynamikken i nettredaksjonen.

 Ønskelige kvalifikasjoner:

  • Bør ha interesse for KOTEs tematikk
  • Fint med erfaring fra redaksjonelt arbeid.
  • God muntlig og skriftlig formidlingsevne.

Skriv litt om deg selv, hva som motiverer deg til å søke på stillingen og hva du kan bidra med som redaktør. Legg ved en tekst du har skrevet. Om du ikke søker, kommer du mest sansynlig til å angre på at du ikke tok sjansen.

Søknadsfrist: tirsdag 28. oktober 2014

Stillingen tiltredes mellom 15 og 30. november.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med dagens nettredaktør, Erlend på epost: erlend@magasinetkote.no.

Søknad sendes på e-post til post@magasinetkote.no